Imitatie suede wassen

Ik heb een imitatie suède jurkje gekocht in de kleinste maat die er was maar nog steeds is hij eigenlijk nèt iets te wijd voor me. Heb je (vet-)vlekken in suede, was het dan (met de hand) met babyshampoo. Suede is een leersoort gemaakt van schapenhui geitenhuid of kalfshuid.

Suede schoonmaken vraagt om een bijzondere behandeling. Als het kledingstuk van wol, zijde of katoen gemaakt is, dan kun je dit voorzichtig met de hand wassen. Was kledingstukken gemaakt van suède, leer, bont, . Suède jasje wordt rib uit lijf door stomerijkosten.

Vest van kasjmier krimpt in de wasmachine. Wanneer is een gang naar de stomerij noodzakelijk? Wassen: Stop kledingstukken van kasjmier nooit in de wasmachine of droger, maar was ze.


Strijk suède kledingstukken niet; strijken kan de stof beschadigen. Heb je suede schoenen of nubuck schoenen met een vet vlek, met de strijkbout en grauw wc papier strijk je het er zo uit, schoenen opborstelen met een korstje . Deze winter zie je veel (imitatie) suède terugkomen in kinderkleding. Je bent hier: TipsWassen en strijkenSuède leer schoonmaken tips .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel