Tante kaat vlekken op natuursteen

Vlekken verwijderen van natuursteen. Natuursteen reinigen zoals marmer, travertin, graniet, Belgisch hardsteen en Chinees hardsteen. Met deze tips behandel je vloeren uit natuursteen.

Wie kinderen of huisdieren heeft, weet dat je de vlekkenverwijderaar maar . In de badkamer hebben wij een zwarte natuursteen op zowel de vloer als tegen de wand. De vloertegels zijn onbehandel de wandtegels . Wij hebben urinevlekken op onze natuursteen.

Deze vlekken zouden verwijderd kunnen worden met 'een oplossing van kaliumhypobromiet'. Tante Kaat, oftewel Elma Dalhuijsen-Nuis, is al decennia lang dé. So what als je kind een keer met een vlek op zijn broek naar school gaat. Ik vrees dat je vloer beschadigd is en dat het dus geen vlekken zijn maar . Of u bijvoorbeeld een vloer, aanrechtblad of wastafel heeft, uit Graniet, Belgisch Hardsteen of Composiet, vlekken kunnen bij normaal gebruik altijd worden . De poetsmadammen weten raad met vlekken! Buitenvloeren in natuursteen kunnen door regelmatig onderhoud veel beter.


Het kan nog altijd dat u nu en dan bepaalde vlekken en vuil apart wil verwijderen.

Bekijk hier de meestvoorkomende vlekken en de middelen om deze te verwijderen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel