Juist synoniem

Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'juist', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'juist zijn', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, .

Nederlandse synoniemen voor juist - Interglot woordenboek. Synonievalide, valid (Eng) Valide waarnemingen geven (gemiddeld) uitkomsten die overeenkomen met de werkelijke waarde van de waargenomen . Het lijkt erop dat synoniem zijn met iets gewoner is; . Het Witte Boekje kiest ervoor breuken aaneen te schrijven: tweederde,.

De variant al hoewel, in twee woorden, is niet juist. Betekenis van 'juist' inclusief synoniemen en voorbeeldzinnen. Of wordt de hoogste mate van entropie juist bereikt door het toevoeren van. Mkb-bedrijven staan juist synoniem voor concurrentie! Het mkb is de concurrentie- en mededingingswaakhond in hoogsteigen persoon.


Een betekenisverwant woord voor het zelfstandig naamwoord 'synoniem' ontbreekt echter in onze taal. Dat is jammer omdat juist dit soort . Worden de letters SOS in het dagelijks leven gebruikt als internationaal noodsignaal… in Oud-Beijerland zijn ze juist synoniem voor (verkeers)veiligheid. Kwaliteit is voor fysiotherapeuten een woord geworden dat synoniem lijkt te zijn met 'administratielast' en 'afgerekend worden'.

Vertalingen in context van altijd synoniem in Nederlands-Frans van Reverso. Zijn immers namen zoals Erika en Prestige niet juist synoniem met ongekend . Worden de letters SOS in het dagelijks leven gebruikt als internationaal noodsignaal… in Oud-Beijerland zijn ze juist synoniem voor .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel