Recreatiewoning oostvoorne te koop

Leuk vakantiehuisje met veel mogelijkheden op kruiningergors in oostvoorne op ongeveer 225m2 . Koop, huur, nieuwbouw en bedrijfsaanbod. Leuk vakantiehuisje met veel mogelijkheden op kruiningergors in oostvoorne op ongeveer 225m2.

Oostvoorne Oostvoorne Ouddorp Simonshaven Dordrecht Herkingen. Te koop - Vakantiehuis - Ouddorp aan Zee - Zuid-Holland - Goeree-Overflakkee. Te koop mooie, degelijke chalet te Oostvoorne.


Zoekt u rust en veel privacy, dan is dit uw unieke kans.

Waar vindt u nog een vakantie chalet, met zoveel groen . Recreatiewoning in Oostvoorne vanaf € 250. Zoek in het beste woningaanbod voor Oostvoorne. Vind of bied uw tweedehands Recreatiewoningen aan op Speurders.


Zomerhuisje te koop in Oostvoorne (Zuid-Holland), met prive terras en besloten. Uiteraard heeft het tot persoons recreatiewoning: een volledig ingerichte . Te koop en per direct te betrekken: Zeer goed onderhouden, en gezellig ingerichte recreatiewoning met tuin, op het Kruininger Gors te Oostvoorne. Cederhouten chalet goed onderhouden.

Voorzien van alle gemakken en volledige inventaris,alles vrij nieuw. Mooie badkamer met ruime douche,toilet en . Meer informatie is te vinden op de website. Beachcenter Oostvoorne heeft een aantal strandhuisjes te huur. Waar een klein land groot in kan zijn: alle unieke locaties in Oostvoorne.


Nederland allemaal te bieden heeft. Oostvoorne, Zuid-Hollan Nederlan. Personen; Slaapkamers; honden toegestaan. Eén van de verwoeste huisjes stond te koop.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel