Kosten eenmanszaak

U twijfelt tussen een eenmanszaak of een BV. Maar u heeft eigenlijk nog geen idee wat het verschil in kosten is tussen deze rechtsvormen. Als alle gegevens kloppen en de naam van je nieuwe bedrijf is uniek, dan ben je minuten later de eigenaar van een eenmanszaak.

Als eigenaar van een eenmanszaak krijg je te maken met de belastingdienst. Investeringsaftrek: afhankelijk van de kosten van de gemaakt investering(en) . Het inschrijven van een eenmanszaak bestaat uit stappen. Wanneer moet ik mijn eenmanszaak inschrijven?

Dan is het goed om te weten wat de regels zijn. Wil je niet voor verrassingen staan? Na het omzetten naar een BV, komen er enkele kosten bij. Klik hier voor een overzicht en doe er je voordeel mee! Veel ondernemers met een eenmanszaak kennen niet alle fiscale mogelijkheden ten aanzien van de aftrekbare kosten.


Aan het begin van elk jaar is er nog geen euro verdient en toch weet u al welke kosten u het komende jaar te wachten staan. Benieuwd naar de kosten van een boekhouder voor een eenmanszaak? Het gaat over het algemeen om een paar honderd euro.


Maar met al die kosten en zo, is het verstandig om mijn diensten eerst te verkopen?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel