Franse naad

Een Franse naad is eigenlijk een methode om een dubbele naad te maken die de onafgewerkte rand van de stof verbergt. Hoewel ik naden meestal snel met mijn overlockmachine afwerk, vind ik het soms ook heel erg leuk om zo af en toe eens keurig een Franse. Een daarvan is de Franse naa pyjama naa Engelse naad of welke naam je er maar aan wil geven.

Ideaal voor een delicate stof die . Bij de Franse naad worden de stofdelen eerst met de verkeerde kant van de stof op elkaar gestikt en daarna met de goede kant op elkaar. Naai iets meer dan een voetje breed met een rechte steek de naad. Werk de naad af met de locksteek (of zigzag steek).

Confectienaad doorgestikt op en 9 . Het voordeel van deze naadafwerking is dat het echt deftig is, beide kanten zijn zonder storende naad en een kledingstuk dat met deze naad .

Verzamel ideeën over Franse naad op Pinterest, 's werelds grootste verzameling ideeën. Meer over Naaien basis, Met de hand naaien en Rits instructie. Studio graag ziet u hoe een Franse naad naaien. De Frans-naad is een omvangrijk, zelf afgewerkte naa die is geweldig voor stoffen die rafelen. Groothandel franse naad uit Chinese franse naad Groothandelaars Repertorium.


Je kan Online Groothandel franse zee,prinses naden,naaien naden,platte . Great but Cheap Franse Naa Cheap vrouwen kleding en accessoires,Vrouwen Kousen,Huisamp; tuin, as well as Cheap and more! Naden toevoegen is altijd al mijn minst favoriete klusje van het. Een marge is de ruimte tussen een naad en de rand van de stof. Een Franse naad zich binnen een weefsel, verborgen.


Nederlands - Frans vertaling van 'naad'. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten naad – Nederlands-Frans woordenboek en zoekmachine voor miljoenen Nederlandse vertalingen. Kop iets ongewoons, met unieke items voor franse naden van duizenden onafhankelijke ontwerpers en vintage verzamelaars op Etsy.


Dit geeft een veel nettere afwerking en is sterker dan een gewone naad.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel