Vakantie oppas gezocht paarden

De PAARDEN OPPAS SERVICE is een bemiddelingsbureau voor paardenhouders en professionele paardenverzorgers. Wanneer paardenhouders op vakantie . Als wij met vakantie gaan, dan hebben we graag mensen in ons huis, vooral.

Energieke oppas gevraagd voor een jonge hon kat, konijnen en kippen. Geen vaste periode honden, katten, kippen, kleinvee, paarden, vogels . De Paarden Oppas Service regelt een verzorger die tijdens jouw vakantie op je. Loes en Richard zijn toen eerst op proefvakantie gegaan.

Er werd naar referenties gevraagd en ze wilden een verklaring van goed gedrag. Niet zo gemakkelijk, met honden, kat, kip en paarden. Bij terugkomst gevraagd hoe het allemaal was gegaan. Vakantieoppas huis met paarden, wat is redelijk.


Regiovoorkeur, Periode, Oppas aangeboden voor, Gewijzigd op. Hoi, wij zijn Annemieke en Ad en we zijn al geruime tijd huisoppassers. We zijn altijd blij als we daar weer gevraagd worden, soms zijn we weken achter . Paardenoppas: U houdt van uw paard(en) en verzorgt ze graag iedere dag, het.


Care4YourPet zorgen ervoor dat u met een gerust hart op vakantie gaat.

Wij, Peter en Yvonne, willen heel graag ook een keer vakantie maken. Klinkt misschien raar als je sowieso al in FR woont. Vind oppas gezocht op Marktplaats.


Wie kan en wil onze lieve vizsla een fijne tijd geven tijdens onze vakantie?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel