Tepci twit

Met sportieve groet van de TWIT-organisatie,. Tackers en nieuwe toegangsysteem Tepci.

Welkom op de site van Tennisvereniging TEPCI te Apeldoorn. Het tennispark is schitterend gelegen midden in de Apeldoornse bossen in het “Sportpark . Tenniskleding van HEAD Witte rok of broek, blauw shirt of polo-shirt, donkerblauw trainingsbroek en wit met blauw trainingsjasje.

VOOR STANDEN, UITSLAGEN, SPEELDATA, ETC. Zorg ervoor dat je ingelogd bent op “MijnKNLTB. Gebouwd door Pluimers Mediaservice. Om privacy-redenen is de ledenlijst alleen te benaderen via de KNLTB-site met password.


Klik hier om naar de ledenljst te gaan . Op woensdagavond maart kun je je pasje ophalen bij Intersport Jonker. Tevens kun je dan gebruik maken van speciale . Wie of wat is de jeugdcommissie van Tepci?

De jeugdcommissie van Tepci bestaat op dit moment uituit vrijwilligers die zich speciaal inzetten voor de jeugd . Tennisvereniging Tepci is gelegen midden in de Apeldoornse bossen en heeft 9. Tepci is een tennisvereniging, gerund door een actieve groep van. Sporters, vrijwilligers en bezoekers voelen zich thuis bij Tepci dat beschikt. Tennisvereniging TEPCI bestaat jaar.


De jubileumcommissie pakt uit met een reünie en groots feest op zaterdag juni. Wil jouw kind komend seizoen ook graag tennissen? Bij Tennisvereniging Tepci kun je al vanaf jaar terecht! Tenniskids Voor kinderen van 4-jaar is er het . Voor- en achternaam Speelsterkte enkel . Heerlijk nazomerweer, tennissen dus en tweet ons je .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel