Havenkwartier groningen

Het Havenkwartier in Groningen combineert karakteristieke woningen met het comfort van nu! Het Havenkwartier wordt het levendige hart van Blauwestad in de sfeer van. Ook zit u zo op de Aen bent u binnen snelwegminuten in de stad Groningen. In de zomer zwemmen, in de winter schaatsen, en dat allemaal in uw eigen vertrouwde omgeving.


Dit is toch wat we allemaal graag willen. De woningen voor het plan Havenkwartier in Blauwestad gaan als warme broodjes over de toonbank. In ruim twee weken tijd zijn tien .

Het Havenkwartier van Blauwestad krijgt er nieuwe woningen bij,. Het nieuwe Havenkwartier in Blauwestad is op juni officieel. De provincie Groningen en de gemeente Oldambt hebben samen miljoen euro . Het Havenkwartier wordt met een jachthaven van 1ligplaatsen en. De provincie Groningen en de gemeente Oldambt verwachten dat het . Blauwestad is een waterrijk natuur- en woongebied ten oosten van de stad Groningen. In Blauwestad kunt u rustig wonen, recreëren én werken.


Presentatie Het Havenkwartier Blauwestad. Winschoten binnen handbereik en op nog geen autominuten van de stad Groningen.

The Havenkwartier Blauwestad marina is a pleasant and active harbour with eighty mooring places and high-quality facilities.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel