Leerbewerking opleiding

Resultaten van ambachtelijk leer bewerken zien we vaak terug komen in producten als zadels en kleding en aanverwante artikelen uit met name de country en . Wil je van tassen maken en leer bewerken je vak maken. Het verschil tussen de jaaropleiding en de opleiding in modules is dat je bij de jaaropleiding er van .

Opleidingsinformatie Tassenmakers Leerbewerkers. De opleiding Creatief Vakman - ontwerpend leerbewerker is een onderdeel van de totale opleiding . Dat is in mijn ogen handwerk, ouderwets handwerk maar daardoor wel heel duurzaam en vooral mooi. Wil je leerbewerking onder de knie krijgen?

In de weekendcursus van Het Gildelab leer je alle basisprincipes en -technieken van het vak. Welkom op deze website waarin ik een beeld schets van de door mij gegeven cursussen 'Ambachtelijk leerbewerken' en de prachtige tassen en accessoires . De cursus leer bewerken is een drie daagse cursus. Aanbod komen carven, stempelen, vlechtranden en verven. Leervermaak geeft diverse workshops leer bewerken in het atelier in Utrecht, voor particulieren en groepen.


Voor scholen en BSO's zijn er speciale workshops. Jeweleeches Vivian Hebing, een inspirerende webshop gespecialiseerd in cursussen 'leerbewerking' en andere creatieve workshops! Als creatief vakman leer je alles om zulke bijzondere producten te ontwerpen en te maken. Tijdens de opleiding leer je werken met hout, textiel, leer en andere .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel