Hg leerreparateur blokker

HG leerreparateur voor zitmeubels is een, voor HG leerverf ontwikkelde, reparatiekit waarmee eenvoudig beschadigingen aan het leer zoals scheuren, gaatjes, . Met HG transparante leerreparateur kunnen beschadigingen aan het leer van jassen of tassen, zoals krassen, scheuren en winkelhaken, op eenvoudige wijze . Met de HG leerverf voor zitmeubels heeft u alles in huis om een gemiddelde 2-zits bank te voorzien van een nieuwe kleur.

HG leerreparateur voor zitmeubels. Met HG leerbalsem blijft het leer zacht en soepel en behoudt het leer een mooie, natuurlijke uitstraling. Met de HG leerverf voorziet u zitmeubels van een nieuwe kleur.


Zorg dat uw leren meubelen in topconditie blijven met HG leerspray.

Met de HG leerverf kit voor zitmeubels heeft u alles in huis om een gemiddelde 2-zits bank te voorzien van een nieuwe. HG leerverf primer is een noodzakelijke voorbehandeling voor alle kleuren HG leerverf. Ontvang maandelijks schoonmaaktips, de nieuwste producten en exclusieve aanbiedingen en kortingen.


Met HG transparante leerreparateur kunnen beschadigingen aan het leer van jassen of tassen, zoals krassen, scheuren en winkelhaken, . Deze pagina toont leerverzorging folder aanbieding bij Blokker - details.

HG Leerreparateur - Onderhoud leer - ml. Zoek naar of meer aanbiedingen met hg. HG Leerverfkit - Onderhoud leer - Bruin - 5ml. HG natuursteen toplaag hersteller € 11.


HG leerreparateur voor zitmeubels € 11. Plaats bijvoorbeeld kaarsen, foto's en .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel