Topomaster spelen

Leerlingen kunnen op school of thuis op pc, laptop of tablet de TopoMaster spelen. De resultaten van de kinderen zijn voor leerkrachten inzichtelijk via Blink . TopoMaster is een spannende game waarmee je topografie leert.

Leerlingen kunnen op school of thuis op pc, laptop of tablet de game spelen. Zowel thuis als op school oefenen Leerlingen kunnen op school of thuis op pc, laptop of tablet TopoMaster spelen. App om je kennis over aardrijkskunde te toetsen.


Met veel kennisvragen in de categorieën provincies, hoofdsteden en wateren.

TopoMaster is opgebouwd uit drie onderdelen: Nederlan Europa en de wereld. Met de app TopoMaster Europa oefenen de kinderen niet alleen digitaal topografie, ze spelen eerder een game vol afwisseling met leuke . Nederlandse Apps: TopoMaster Nederland - TopoMaster Nederland is één van de drie TopoMaster apps waarmee kinderen topografie leren. Topografie leren was nog nooit zo leuk! TopoMaster is dé nieuwe game waarmee je topografie leert.


Door de leukste wereldweetjes en mooie . TopoMaster Europa van Blink Uitgevers is een iPad app met iOS versie 5. Wi-Fi-verbinding noodzakelijk voor het spelen van TopoMaster. Topomaster app: spelenderwijs aardrijkskunde leren.

De eerste ervaring is dat kinderen de game blijven spelen net zolang tot ze van TopoGroentje alle levels . De nieuwe app Topomaster zit vol mooie foto's. Je kunt wedstrijdjes spelen, tegen je eigen klas bijvoorbeeld. TopoMaster is een digitale topografietrainer die bestaat uit drie.


Met de Grenzeloos TopoMaster leren kinderen topografie op een relevante . Topo-game Met de app TopoMaster Europa oefenen de kinderen niet alleen digitaal topografie, ze spelen eerder een game vol afwisseling . Bij mooi weer spelen we vaak buiten en anders in de speelzaal. Als je de wereld kent of je aardrijkskunde wilt leren moet je dit spel spelen en landen, hoofdsteden, steden, provincies, stadions, bergen . Via de TopoMaster-app kunnen leerlingen uit het basisonderwijs spelletjes spelen, waarbij hun geografische kennis wordt getest. De resultaten van de kinderen zijn voor leerkrachten te volgen via het online . TopoMaster is een leuke app om topografie mee te oefenen!


Al onze leerzame quizzen en een aantal games zijn via deze Quiz app te spelen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel