Adem ammoniak geur

Je hebt het meeste last van het symptoom naar ammoniak en urine ruikende adem. Naar ammoniak en urine ruikende adem kan bij meerdere aandoeningen . Ontdek hier bij welke aandoening het symptoom naar urine (ammoniak) ruikende adem hoort en test jezelf! Zo kunnen mensen met een leverziekte naar ammoniak ruiken. Ook bepaalde geneesmiddelen hebben een effect op de ademgeur. Tongbeslag is met veruit de grootste veroorzaker van vieze ademgeur en gemakkelijk te verhelpen met de juiste tongschraper.


Kind ziek: adem ruikt naar aceton.

Mensen die op dieet zijn, produceren soms ook een acetongeur uit hun mond. Ook zij kampen regelmatig met een ammoniakgeur in zweet en urine. Wanneer de urine (en adem) een typische acetongeur heeft, . Slechte adem, ook halitose of slechte mondgeur, is wanneer een onprettige.


Adem die ruikt zoals ammoniak of urine of een visgeur heeft kan . De adem en huid van iemand met diabetes kan naar aceton ruiken. Dat is een teken dat de bloedsuikerspiegel enorm hoog is. Vreemde ammoniak-achtige geur die alleen ik ruik.


Adem stinkt naar maag- en darmkwalen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel