Umcg plattegrond

Informatie over de routes in het UMCG. Deze kunt u bereiken via de lift of trap. Op de plattegrond hieronder ziet u waar de meeste poliklinieken te vinden zijn.

Op onderstaande plattegrond ziet u dat de begane grond van het UMCG is opgedeeld in binnenstraten: de Fonteinstraat, de Poortweg, de Winkelstraat en de . U kunt in het UMCG een rolstoel lenen. Deze leenrolstoelen vindt u op diverse etages van de parkeergarage en in ontvangsthal van het UMCG. Het (web)adres voor informatie over het.

Damsterdiep rijdt, kiest u richting UMcG Noord. Onderwijscentrum UMCG, Winkelstraat 1. Ronde zaal, 1e verdieping; Lokaal 1 2e verdieping. Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG).

U rijdt dan via de Antonius Deusinglaan en ingang Noord naar Parkeergarage Noord. Bezoekadres: Antonius Deusinglaan 97AV Groningen Nederland. Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG of UMC Groningen) is een ziekenhuis in Groningen. De drie kerntaken zijn gezondheidszorg, onderwijs en . Het UMCG-terrein is zo groot dat het moeilijk in een keer is te overzien.


Het complex is gelegen aan de oostzijde van de Groninger binnensta op de plek van . Bij- en nascholing voor tandartsen, mondhygiënisten en tandprothetici met affiniteit in de Gerodontologie. Kaart van Historische Collectie UMCG. Bekijk de ligging van Historische Collectie UMCG in Groningen op de plattegrond op Zoover.


Locations of the rooms are indicated on the next pages and can be found on the UMCG-intranet via the indicated web links. The Traverse zaal is located on the . De blauwe zaal ligt in het hoofdgebouw van het UMCG.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel