Montis bank axel xl

Met zijn lang uitgerekte zitvlakken en royale modulaire elementen is deze Axel XL bank niet bang om met zijn omgeving te flirten. Ontdek de Montis Axel XL bank in de grootste design woonwinkel van Rotterdam en omstreken. Montis bank Axel is een strakke, kubistische bank, die door zachte kussens een uitnodigend uiterlijk heeft.

Er zijn vele afmetingen en elementen mogelijk. Bekijk de Montis Axel XL online bij Van der Donk interieur of bezoek onze winkel en ervaar onze prachtige collectie design meubelen. Koop of Verkoop montis axel op Marktplaats.


Montis Axel zien en kopen doe je bij Kok Wooncenter.

Deskundig interieuradvies en alle design topmerken maken een bezoek waard. Snelle gratis levering en de beste prijzen. Montis Axel XL in showrooms Purmeren Rotterdam. Montis Axel XL bank - Strak, maar toch sfeervolMet zijn lang uitgerekte zitvlakken en royale modulaire elementen is deze bank niet bang om met zijn omgeving .

Montis Axel XL bank vindt u bij Mondileder. Bezoek onze prachtige Montis studio en laat u vakkundig informeren. Een zitmeubel met een groots gevoel voor decorum en liefdevolle verfijning ontmoet u in bank Axel XL uit het assortiment van Montis.


Luxe leer en streelzachte stof, hoekbank Axel XL geeft u alles wat u wenst en meer in zijn royale uitvoering met zijn koninklijke uitstraling. Montis Axel XL bank is een Hollands zitlandschap. Met zijn lang uitgerekte zitvlakken en royale modulaire elementen is deze bank niet bang om met zijn . Royaal zitten, dat doe je met de nieuwe Axel Xl.


Met een knipoog naar Italiaans design is deze oerhollandse bank een must voor iedere fan van . De Axel XL-S heeft dezelfde afmetingen als de Axel XL maar is minder diep, namelijk cm. Bijvoorbeel Axel XL-S opstelling: Bank 2XL-S met brede arm compleet. De royale hoek Axel XL is nu als showroommodel voordelig thuis te krijgen!


De Axel XL van Montis is een variant op de Axel. De naam zegt het al; deze bank is ruimer en heeft een royaler zitoppervlak. Door de modulaire elementen kunt .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel