Productiekeuken huren utrecht

Professionele keukenruimte huren in Utrecht en omgeving? Gelegen langs de Ain Utrecht met gratis parkeren voor de deur. De keuken heeft een oppervlakte van vierkanten meter .

Zoekt u een keuken voor kookworkshops, een opstartend catering bedrijf of wilt u op regelmatige basis uitgebreid koken met een groep vrienden? Catering keuken te huur in Naarden bussum. Productie keuken Zaandam te huur 90per maand all in ! Als aankomend cateraar in Utrecht heb ik straks een goed uitgeruste keuken die ik nog niet volledig kan gebruiken.

Keuken met apparatuur (Semi professioneel). Zes pits gasfornuis, bedrijfskoelkasten,. Dit zult u moeten huren of zelf mee moeten brengen.


Productie keuken te huur in mijdrecht, slechts km van amsterdam en utrecht. Wij doen ook ondersteuning bij grote catering opdrachten, . Onze productiekeuken is dagen per week te huur en bevindt zich heel centraal in Mijdrecht, op slechts km vanaf Amsterdam en Utrecht. Zeer lage huur, momenteel nov 'Drachten, FR OG: Op aanvraag.


De zaak is gespecialiseerd in de Griekse en Turkse keuken en biedt zitplaatsen. Het betreft een karakteristiek pand gelegen in een wink.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel