Platenwasser te koop

Ik denk er ook nog aan om een knosti te kopen. Gewoon om al de platen die ik 2ehands koop keer schoon te maken. Okkinokki automatische platenwasser -verkocht-berichtnov 2013Disco antistat manuele platenwasser - verkochtberichtaug 2013Knosti platenwasserberichtaug 2009Okki Nokki, VPI of gewoon een Knosti ?

Knosti Disco-Antistat platenwasser - Hifidelity. Om dit te vermijden moet je ten minste éénmaal per jaar de LP grondig schoonmaken. Knosti Disco-antistat platenwasser zwart.


De beroemde Disco-Antistat van het merk Knosti.

Het apparaat zorgt voor een diepe . Misschien dat het zelfbouwen van zo'n ding best te doen is, maar er blijven nu al veel. Nitty Gritty platenwasser mooie resultaten heeft. Dit apparaat is zelfs nog steeds nieuw te koop, bij onder andere de Duitse Conrad. De prijs is op zich alleszins te rechtvaardigen, het ding kost . De originele cleanfluid voor de knosti discoantistat platenwasser, . Toestel is twee maand oud aankoopprijs nieuw 4euro met handleiding en platenborstel + reinigingsvloeistof te koop 3euro voor minder heeft het.


Okki Nokki Platenwasser uit voorraad leverbaar, nu met gratis plaat naar keuze. De platenwasser moet bovendien bij voorkeur stil genoeg zijn om ondertussen te kunnen genieten van het luisteren naar een andere plaat; .

Okki Nokki platenwasser, reinigt vinyl tot diep in de groef.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel