Leren stoel schuren

Ik ben begonnen met het schuren van de stoel dit doe je met p4waterproef schuurpapier deze niet nat maken droog schuren dus. Ik heb op een rommelmarkt een prachtige oude stoel gekocht. Je loopt de kans dat je het leer dunner maakt, dmv het schuren.

Ik ben degene die een tijdje terug een filmpje naar je gestuurd heb van sterk versleten leren stoelen (weet je het nog?). Later heb ik verf en filler bij je gehaald . Leer verven met Annie Sloan Chalk Paint bij de Annie Sloan specialist. Voor iedereen die nog twijfelde lees en kijk Hier dan eindelijk de foto van de stoel.

Sloan Chalk Paint aan de slag zonder te schuren of te gronden. Een stoel opknappen begint met het vinden van een geschikte stoel. Een nieuw, lederen zitmeubel is in het begin meestal strak en weinig 'doorleefd'. Door het specifieke looiproces en licht schuren van de huiden krijgt dit leder . Als uw lederen bank, fauteuil, eetkamerstoel of hocker licht verkleurd is.


HEEL lichtjes schuren en stof afnemen met pluisvrije doek. De video laat zien hoe je leer kunt reinigen. Leer schoonmaken doet u met Leather Master leer.


In het bijzonder de instapwang van de bestuurdersstoel is slijtgevoelig, en de originele kleur verdwijnt met de tijd.

Leder Softpad om ruwe plekken te schuren.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel