Prive zangles amersfoort

Lucette Snellenburg - zangeres en zangcoach - zangles in Amersfoort - zangstudio - girlzgroup - TVOH. In deze lespraktijk, De Muziekwerkplaats, geeft zij niet alleen privézangles. Vanaf maart 20is zij dirigent van vrouwenkoor TDK EigenWijs in Amersfoort.

Bernadette laat het in haar privé-zanglessen in Amersfoort allemaal aan bod komen. Heldere oefeningen maken van je stem een mooi instrument. Ik – Coosje van Ramselaar – geef al jaren met veel plezier zangles in veel verschillende stijlen o. Privéles werkt erg effectief om meteen in te kunnen springen op wat de leerling op dat moment doet.

Op deze manier kun je een heel persoonlijk traject volgen . Zangles in jazz, pop en musical van Mirjam Lammertink in Amersfoort, Vathorst. Kom je uit Bunschoten, Amersfoort of omgeving? De Zangerij biedt privé zanglessen voor de gevorderde zanger of zangeres. Met de strippen kaart waar de Zangerij mee werkt . Wil je méér persoonlijke begeleiding, dan kun je je aanmelden voor een privé zangles, waarbij je individueel met de zangdocent(e) werkt aan de ontwikkeling .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel