Paddenstoelen kweken op stam

In het 1e hoofdstuk Eetbare paddenstoelen kweken in de tuin bespreek ik het enten van de stammen, dit hoofdstuk zal gaan over de manier waarop de . Paddenstoelen kweken en alles wat met de kweek te maken heeft, zoals. Meer deuvels zorgt voor een sneller dicht groeien van de stam met mycelium en .

Een Eetbaar Hout Kwekerij opzetten kan een nieuwe mogelijkheid zijn voor agrarische ondernemers. Groene Takken richt zich op de productie van . Eetbare paddenstoelen zoals oesterzwam en shii take kun je zelf enten op. Groene Takken kun je online deuvelbroed (voor boomstam) of strobroed bestellen.

Zelf oesterzwammen telen op een boomstam in de tuin of op balkom kan ook. Bestel online oesterzwammen of andere eetbare paddestoelen bij Groene . Groene Takken kweekt shii-takes op stammetjes van inlandse eik. Stammen waarop paddenstoelen verschijnen komen in de verkoop. Dan is het kweken op houtstammen een mooie optie.


Je kunt complete stammen met broed kopen. Dit kan bijvoorbeeld bij Groene Takken. Wat je verder nodig hebt zijn houten stammen of dikke takken van. Het is ook afhankelijk van het soort paddestoel dat je wil kweken, .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel