Gelooide huiden

Huiden van Heartline zijn altijd ecologisch gelooid. Met respect voor dieren en de natuur. Ook levering van leer, rawhide, perkament en geweien.

Wol en leder zijn van nature zelfreinigend en breken de meeste stoffen van nature af. Omdat ik een hekel heb aan ongebruikt weggooien van nuttige materialen, maar vooral om eens te proberen zelf een huid te looien met zo'n prachtige sluike . Al onze vachten zijn zo ecologisch mogelijk gelooi van bekende herkomst en alleen van de hoogste kwaliteit! Veel meer dan alleen schapenvachten!

Wij kiezen alle vachten en huiden persoonlijk uit bij Europese looierijen. Ze zijn daar allemaal op natuurlijke wijze gelooid. Wij verkopen alle soorten koeien huiden en vachten. De mooiste huiden importeren wij uit heel Europa en Zuid-Amerika.


Leerlooien is een werkwijze om van de huid van dieren leer te maken voor kleding,. Overleer, wordt bereid door de gelooide huiden op te spannen en . De wereld van glamourtijdschrift Beau Monde is een wondere werel bekleed met Swarovski-steentjes en krokodillenleer. Gelooide Huiden en Vellen, Bontmutsen, Sjaals, etc.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel