Tearaid jas

Tear-Aid repareert onder andere: tentdoek, rubber (opblaas-) boten, zonne- en regenschermen, jassen en tassen. Maar ook producten van aluminium, roestvrij . Tear-Ai voor buitengewoon sterk reparatiewerk!

Controleer eerst hier of u type A of B nodig heeft voor het te repareren materiaal. Zorg ervoor dat de oppervlakte volledig droog is. Tear-Aid A repareert permanent gaten en scheuren in praktisch alle materialen. Met een nieuwe jas aan een haakje blijven hangen; met Tear Aid nagenoeg .

Voor het repareren van een donsjack kan je eens kijken naar Tear-aid. Maar ook producten van aluminium, roestvrij staal, polyester en meer. TEAR-AID type A is toepasbaar op de meeste ondergronden . Tear-Aid is een uniek transparant reparatiemiddel waarmee u scheuren en gaten in.


Tear-Aid repareert onder andere: vliegerdoek, tentdoek, rubber (opblaas-) boten, zonne- en regenschermen, jassen en tassen. Tear-Aid is verkrijgbaar in type A . Reparatie tapes, Tear-Aid reparatieset, type A, permanent reparatieproduct, niet.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel