Kabeltram van san francisco

De kabeltram van San Francisco is de laatste handbediende kabeltram die nog in gebruik is en staat symbool voor de Californische stad San Francisco. Het lijkt wel of de trams - waarvan er. Een van de leukste attracties en een absolute must-do als je in San Francisco bent, is een ritje met de Cable Car!

Meer info en beelden van de kabeltram. De cable car, ook wel een kabeltram genoem is een van de populaire bezienswaardigheden in San Francisco. Het symbool van San Francisco naast de Golden Gate Brigde en Alcatraz zijn de kabeltrammetjes of op z'n Engens gezeg Cable Car.


De tram van San Francisco is wereldberoemd en je kunt er prima gebruik van.

In 18kwam de eerste kabeltram werkelijk op de markt en aan het einde van . De kabeltram of cable car is ongetwijfeld hét handelsmerk van San Francisco. De enige plek ter wereld waar nog een echte kabeltram in dienst is, is San Francisco (USA). Drie tramlijnen, vier kabels, één aandrijffabriek, zo′n trams . San Francisco is één van de meest populaire steden van de Verenigde Staten.


De Golden Gate Bridge, de steile straten, de kabeltrams; als San Francisco één . Het openbaar vervoer in San Francisco bestaat uit de kabeltram, ondergrondse trein, ferry en bus. Het openbaar vervoer wordt geregeld door Muni.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel