Fiets leasen leiden

Fietsverhuur in Leiden €- per dag - Lease een fiets van EasyFiets voor € - per maand inclusief reparaties. Omafiets, herenfiets, handremmen of versnellingen. Binnen een kwartier is je fiets gerepareerd of krijg je een andere mee.

EasyFiets biedt lease fietsen, voor €per maan met in Leiden snelle vervang- of reparatieservice. En een tweede leven voor oude fietsen. Voor een vast bedrag per maan krijg jij een fiets.


Swapfiets zorgt ervoor dat je fiets het altijd doet.

Leasefiets De leasefiets is bedoeld voor mensen die in Leiden voor korte of langere tijd . Wat is nu leuker dan Leiden verkennen op de oude vertrouwde puur Hollandse fiets? Het is mogelijk om in Leiden een fiets te huren . We hebben er nu 4rondrijden in Leiden, zegt Richmond. Rendabel zijn de leasefietsen pas bij 6klanten. Een fiets leasen is een nieuwe positieve trend in Nederland. Het past helemaal in de huidige gezondere en milieubewustere levensstijl.


Lease eenvoudig en voordelig een fiets via uw werkgever. Een perfect alternatief voor de afgeschafte 'fiets van de zaak'.

Niet alleen e-bikes, maar elke fiets . Onze biketours laten de bizon'dere plekjes van Leiden zien. Anders dan anders, authentiek, origineel, simple pleasure.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel