Ontlakken poedercoating

Wij kunnen uw producten ontlakken op basis van twee technieken: chemisch. Bij het seriematig lakken en poedercoaten komen de lak en poedercoating ook . Met thermisch ontlakken kunnen alle verfpoedercoating-, olie-, vuil- en.

Verzinken en poedercoaten zijn de laatste bewerkingen van een constructie. Als naderhand blijkt dat de constructie toch aangepast moet worden, is het . Ontlakken is het verwijderen van coatings (onder andere poedercoating, kataforese lak (KTL) en teflon coating) van diverse materialen. Het voorbehandelen heeft als doel om de verfhechting en corrosiebescherming te verbeteren en wordt uitgevoerd voor het aanbrengen van de verflaag.

TCI Cleaning is gespecialiseerd in het ontlakken van verschillende soorten metalen. Ontlakken is een van de diensten die Roermond Poedercoating en Spuiterij levert, naast poedercoaten, spuitwerk (natlakken) en zandstralen,in Swalmen . Thermisch ontlakken wordt veel toegepast op b. Chemisch ontlakken door De Henegouwer. De Henegouwer het juiste antwoord.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel