Ondergrondse regenwaterput

ONDERGRONDSE REGENWATERPUT - Regenwatertanks voor opslag van regenwater in de grond. Rechthoekige regenwaterput in kunststof van 10tot 3000L. Waarom regenwater recupereren in een regenwatertank?

Regenwater opvangen in een watertank heeft tal van voordelen. Via deze webshop van de firma Bollaert bieden we de meest courante tanks uit ons gamma aan, waaronder waterputten, watertanks en septic tanks. Een ronde ondergrondse waterput uit kunststof (PE = polytheleen) is makkelijk te plaatsen wegens beperkt gewicht corrosiebestendig onderhoudsvriendelijk . Ondergrondse regenwatertanks en regenwaterrecuperatie voor huishoudelijk en industrieel gebruik.

Plaatsingsvoorschriften Regenwaterput Beton. Let op voor mogelijke obstakels zoals: ondergrondse reservoirs, elektriciteitskabels . De ondergrondse regenwaterputten recupereren het regenwater optimaal. Ideaal om planten te sproeien, wagens te wassen of om als spoelwater van toiletten . Septische- en regenwaterputten, afscheiders voor keuken- en. Een regenwaterput wordt gebruikt voor ondergrondse opslag en buffering van het regenwater .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel