Montis stoelen bekleden

Naast stoelen bekleden van onze eigen modellen herstofferen we ook bestaande modellen. Denk bijvoorbeeld aan het herstofferen van Montis stoelen, zoals . Uw Montis Windy stoel bekleden of bank een goede kwaliteit, vakkundig betrouwbaar 3j C B M garantie.

Op de foto's is te zien hoe een Charly stoel van ongeveer jaar oud er na een. Bij ons bent u aan het juiste adres om uw Montis meubel te laten herstofferen en restaureren. Hieronder vindt u enkele foto's van Montis meubels die door ons . Gespecialiseerd in herstoffering en restauratie van onder andere Montis, Label.

Groot assortiment aan te herstofferen design- stoelen en banken. Holland Design Label de beste keuze voor de herbekleding van uw meubels om . U heeft een windy fauteuil van montis waarvan de bekleding is versleten? Misschien is opnieuw laten stofferen dan iets voor u! Montis herstofferen en Stofferen van de design banken. Met stoffen De Ploeg Kvadrat enz kunnen wij uw bank bekleden.


Wij stofferen al uw eetkamerstoelen, fauteuils, bankstellen en sofa's. Montis believes that beautiful design should also be comfortable. That's why we make furniture inspired by the needs of modern life.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel