Op dreef apeldoorn

U bevindt zich hier: home; Buurtcentrum Op Dreef. Kooikersplaats 73AX Apeldoorn. Gevestigd in de wijk De Maten ligt wijkcentrum Op Dreef.

Waar u bijvoorbeeld voor vergaderingen, cursussen of kleine feesten terecht kunt. Gevestigd in de wijk De Maten ligt wijkcentrum Op Dreef, waar u voor vergaderingen of cursussen in de twee ruimten terecht kunt. Postbus 20073HA Apeldoorn KvK nr.


Wijkcentrum Op Dreef in Apeldoorn vindt u in De Telefoongids.

Telefoonnummer, adres, postcode, routeplanner en plattegrond - detelefoongids. Het wijkcentrum is vandaag jarig en viert dit met leuke kinderactiviteiten! Pegasus computerclub Apeldoorn – ook wel PCCA – is een club voor mensen die enthousiast.


DEM pupillen op dreef in Apeldoorn. DEM atletiek 201503Nadat alle andere leeftijdsgroepen hun kampioenschap afgewerkt hadden was het nu de beurt . Kantoor Dreef Advocatuur en Bemiddeling, regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen, ervaren advocaten in de regio Apeldoorn. Vrijdag september is het feest in wijkcentrum Op Dreef. De feestelijkheden voor het jaar bestaan van Op Dreef worden georganiseerd .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel