Onderhoud mat carbon frame

Mijn C'dale Synapse is mat zwart en (mat) wit. Met billendoekjes voor de kleine kun je je matte carbon frame perfect schoon krijgen zonder . Morgan Blue Carbon Cleaner Matt kopen? Geeft een mooie matfinish op het carbonframe. Gebruik je een schuursponsje voor het frame of velgen ga je deze. Bij het poetsen van carbon frames of onderdelen het liefst een pluizige doek . Heb jaar een matzwarte Specialized gepoetst met gewoon water en dreft en zag er altijd als nieuw uit.


Ik gebruik altijd Meguiar's Ultimate Quik Wax op mijn matzwarte frame. Met de Muc-Off Matt Finish Detailer bescherm je je matte frame optimaal tegen. De Carbon Cleaner van Morgan Blue is geschikt voor het reinigen van matte . Morgan Blue Carbon Cleaner Matt 400cc voor slechts 10.


De Carbon Cleaner van Morgan Blue is geschikt voor het reinigen van matte carbon fietsen; frame . Mountainbike Forumberichtennov 2009Carbon frame en wrijvingen. Fiets schoonmaken: hoe waarop letten? Afhankelijk van het materiaal (carbon, titanium, aluminium of staal) bestaan er ook aangepaste producten om je fietsframe te reinigen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel