Criminele inlichtingen eenheid de spin in het web

In het boek Criminele Inlichtingen Eenheid. De spin in het web (Uitgeverij Aspekt, 2015) beschrijft Gerard Mak de vele facetten van het werk . Voor veel mensen is het werk van de Criminele Inlichtingen Eenheid een onbekend terrein.

Doordat er allerlei ideeën en beelden zijn over het specialistische . Een Criminele Inlichtingen Eenheid (CIE) is een onderdeel van onder meer. Daarnaast is er bij elke regionale eenheid van de politie een Regionale Inlichtingendienst. De Criminele Inlichtingen Eenheid (CIE): spin in het web, . De criminele inlichtingendiensten zorgen met hun heimelijke.


Mak werkte bij de 'sectie stiekem' toen die nog Criminele Inlichtingendienst (CID) en later Criminele Inlichtingeneenheid (CIE) heette. Gerard Mak uit Wormer, heeft over dit werk een interessant boek geschreven met als titel Criminele Inlichtingen Eenhei spin in het web. Overzicht van de strijd van de Nederlandse Criminele Inlichtingen Eenheid met de criminele onderwereld. Vergelijk boek Prijzen van CIE 'De spin in het web' op Prijsvergelijk.


Titel, Criminele Inlichtingen Eenheid : de spin in het web. Nederlands geheimzinnigste inlichtingendienst in strijd met .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel