Kussens wassen met azijn

Volgens de site Leeftips krijg je kussens weer wit door ze te wassen in een. Die eerste is een natuurlijk bleekmiddel, de azijn werkt in op . Net als ander textiel moeten hoofdkussens af en toe worden schoongemaakt om stof en zweet te verwijderen.

Je moet je kussen dus regelmatig wassen om je zweet en kwijl eruit te krijgen. Hoe je ze moet wassen en reinigen blijkt vaak ook nog een raadsel te zijn. Met behulp van vaatwasser middel, schoonmaak soda, witte azijn en standaard . Net als ander textiel moeten kussens zo nu en dan worden schoongemaakt om stof en zweet te verwijderen.

Verzamel ideeën over Kussens wassen op Pinterest, 's werelds grootste verzameling ideeën. Meer over Kussens bleken, Schone wasmachine azijn en . Het beste kun je een kussen wassen als het warm weer is, dan kan het goed buiten. We hebben alleen witte wijn azijn, ik weet niet of dit hetzelfde is? Biotex, paar uurtjes weken en dan wassen op graden.


Kinderensept 2011Andijvie: dekbed wassen? Thuisfeb 2011Wie heeft de gouden tip? Thuisokt 2010Schapenvacht stinkt - Thuisnov 2009Meer resultaten van forum.


Het is alleen wel belangrijk dat tijdens het wassen met azijn alle restanten een weg naar buiten kunnen vinden.

Het beste alles voor gebruik de eerste keer met 'natuurazijn' wassen, dan behoud het de. Voor hoofdkussens geld in grote lijne hetzelfde als voor dekbedden.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel