Gymzaal huren rotterdam kosten

U kunt dan vragen of de zaal te huur is op de dag dat u dat wilt. Wilt u de zaal huren, vraag dan per telefoon of e-mail een . Huur samen met je vrienden, familie of collega's een sportzaal voor zaalvoetbal, hockey en meer! Je kunt bij ons de sportzalen huren voor diverse doeleinden, . Lees daarnaast ook onze Algemene Voorwaarden door.


Dit zijn bijvoorbeeld de tarieven voor het huren van een sporthal of. De nieuwe tarieven voor de sporthallen, sportzalen, gymzalen en .

Sportief Capelle beschikt over verschillende sportaccommodaties. Er zijn diverse sportparken, sporthallen en gymzalen. In het weekend is de minimale huurtermijn twee dagdelen.


In de zaal hangen twee elektronische scoreborden. Een lichttrus, voorzien van sixbarspots (kW per spot), is tegen een aantrekkelijke prijs te huur. De sportfaciliteiten van Zadkine zijn in de avonduren beschikbaar voor allerlei doeleinden waarvoor grote flexibele ruimtes nodig zijn.


Beschrijving; Voorwaarden; Kosten; Vraag antwoord; Links. Wilt u een sporthal of gymzaal huren? Kijk dan eerst in de online agenda om te zien of de .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel