Avifauna boot

Maak een (culinaire) rondvaart door het Groene Hart met Rederij Avifauna. Of huur exclusief een boot voor uw feest, diner of vergadering. In de zomer is het altijd gezellig druk op het water en misschien 'spot' u al diverse wilde vogels.

Kom deze zomervakantie met de boot naar Vogelpark Avifauna! Een heerlijk brunchbuffet inclusief drankjes en vogelparkentree. Een prachtige vaartocht over de Drecht met de High Tea boot van Rederij Avifauna in Alphen aan den Rijn.

De partyschepen van Avifauna zijn het hele jaar te huur voor bijeenkomsten tot 3personen. Feest of vergadering op het water Het gehele jaar door (de salonboten zijn verwarmd) kun je één of meerdere boten huren voor een ontspannen vaartocht door . De schepen van Rederij Avifauna halen u thuis op voor een leuk dagje uit! Boottocht Avifauna met heerlijke High tea met het partyschip Koningin Juliana van Varend feesten. Rondvaart Groene Hart, trouwen op het water . De rederij van Avifauna laat bezoekers genieten van het Hollandse polderlandschap.


Rond de boten is het een drukte van belang met allerlei verschillende . Per boot door het Groene Hart naar Avifauna. Je wordt opgehaald én weer teruggebracht.

Hét PartySchip verzorgd ook rondvaarten. Eén van de rondvaart mogelijkheden is een tripje naar Avifauna. We vertrekken dan vanuit onze thuishaven te . Kom met de boot naar Vogelpark Avifauna! De schepen van Rederij Avifauna halen je thuis op voor een leuk dagje uit! Locatie: Vogelpark Avifauna in Alphen . Tijdens de vaarroute rondje Groene Hart met partyboot Koningin Juliana is een bezoek aan het vogelpark mogelijk.


U wordt met de boot opgehaald en thuisgebracht! De rederij van vogelpark Avifauna vaart de rest van de zomer met een kleinere boot op het populaire traject Woerden-Alphen aan den Rijn. De opstapplaats voor de boot van Leiden naar Avifauna is bij de Spoorbrug over het Rijn en Schiekanaal (Nieuwe Vaart) aan de Kanaalweg.


Kom in de zomervakantie met de boot naar Vogelpark Avifauna! Een bijzonder dagje uit: varen, vogelpark- én speeltuinbezoek vanaf slechts € 1per . Boskopers kunnen deze zomervakantie met de boot naar Vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn. Ook vandaag vaart de boot vanaf Gouda .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel