Zwart goor

Het dienstverleningscentrum (dvc) 't Zwart Goor begeleidt volwassenen met een beperking in verschillende vestigingen in de Antwerpse Kempen: Merksplas . Voor onze werfreserve zijn wij steeds op zoek naar nieuwe medewerkers voor het dvc 't Zwart Goor. De zorg en begeleiding van de individuele bewoner, is de kern van onze werking.

Een team van leefgroepbegeleiders . De dagondersteuning in 't Zwart Goor is zeer gedifferentieerd en aangepast aan de individuele zorgvraag. Ze richt zich op gebruikers die nog . In 't Zwart Goor vindt u een gedifferentieerd aanbod in woonvormen.

In de meeste gevallen wonen de mensen in leefgroepen waar we . Het onthaal van het dvc 't Zwart Goor vindt u in het nieuwe administratiegebouw aan de Steenweg op Weelde. De mobiele dienst van 't Zwart Goor begeleidt en ondersteunt mensen met een beperking die zelfstandig of thuis wonen. Het is ons doel om mensen met een . Het dienstverleningscentrum (dvc) 't Zwart Goor begeleidt volwassenen met een handicap in verschillende vestigingen in de Antwerpse Kempen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel