Nieuws over verian

Vérian bevestigt ontslag honderden medewerkers Thuiszorgorganisatie Vérian bevestigt dat het bedrijf honderden mensen moet ontslaan. Blijf op de hoogte over de nieuwste ontwikkelingen in de zorg. Vérian houdt u op de hoogte met Vérian nieuws.

Dit is de uitkomst van het verkiezingsdebat over de ouderenzorg dat FNV Zorg Welzijn vandaag organiseerde in Utrecht. Thuiszorgorganisatie Vérian is 'voorlopig gered'. De FNV laat weten tevreden te zijn over de uitspraak van de rechter.


De Gelderse zorgreus Vérian vraagt per juli collectief ontslag aan voor 6medewerkers huishoudelijke zorg.

Hij hoopt dat gemeenten en zorgaanbieders hier tijdig afspraken over kunnen maken. Vérian wil vooruitlopend op een persverklaring morgenmiddag geen tekst en uitleg geven. Cliënten krijgen een brief over de situatie van zowel . APELDOORN - FNV Zorg Welzijn is geschokt dat thuiszorgorganisatie Vérian Care en Clean ontslag heeft aangevraagd voor ruim 500 . Vérian uit Apeldoorn verliest ook hoger beroep over loonsverlaging.


APELDOORN - Vérian mag het loon van werknemers niet verlagen. Dat heeft de rechter ook in hoger beroep bepaald. Thuiszorg Verian in het nieuws, verzameld uit kranten, blogs en nieuws sites.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel