Huidschimmel engels

Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten schimmelinfectie – Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen. Bron: Download IATE, European Union, 2017. Voorbeeldzinnen met `Huidschimmel`.

Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het . Vertaald van Nederlands naar Engels inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden. Er zit wat schimmel in de douches. There's some mould in the showers.

Je was op zoek naar: huidschimmel ( Nederlands - Engels ). Disease caused by fungus, , , Translation, human translation, automatic translation. Verschillende types huidschimmel gaan over van mens op dier. Ze zijn bovendien erg besmettelijk! Vaak leg je het verband met je huisdieren niet, omd. Translation and Meaning of huidschimmel, Definition of huidschimmel in.


Nederlands, Engels woordenboek, een woordenboek Frans, Duits . Vertaal ringworm online naar het Engels en download nu onze gratis. Meer: Engels naar Chinees (s) vertaling van ringworm.

De medische term is tinea pedis (tinea =schimmel, pedis = voet). Een bekendere benaming voor voetschimmel is “zwemmerseczeem” of in het Engels “athletes . Batrachochytrium dendrobatidis is een parasitaire schimmel en veroorzaakt. Andere namen: chytridiomycosis (engels), Chytrid-Pilz (duits), chytrid infectie. Deze schimmel is bij vrijwel iedereen aanwezig als een normale commensaal, onder andere in de mon in de darm, op de huid en in de vagina, en vormt met . Deze wordt veroorzaakt door een invasie van schimmel in de . Een schimmel is een grijs paard dat geboren wordt met een donkere. De populaire benaming van de aandoening is zwemmerseczeem of in het Engels “athletes foot”.


Dit suggereert dat zwemmen de oorzaak is, . Engels seborrhoeic dermatitis of seborrhoic. De gist (een soort schimmel) waar het om gaat heet Pityrosporum ovale maar . De populaire benaming van de aandoening is zwemmerseczeem of in het Engels athletes foot. Dit suggereert dat zwemmen de oorzaak is, maar hoewel . Transpiratie kan worden tegengegaan met antitranspiratiemiddelen.


Eventueel kan Engels pluksel in de plooien (vooral buikplooi en onder borsten) worden . Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'schimmel', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel