Broek strijken binnenstebuiten

Trek de zakken binnenstebuiten en druk ze plat met het strijkijzer. Laurastar adviseert u in deze video. Ontdek stap voor stap hoe u uw broek kunt strijken dankzij het. Kleding strijken lijkt voor veel mensen een hele klus, en sommigen.


Vervolgens strijk je de voorkant, draait de broek om en strijkt de achterkant. Strijk kwetsbare stoffen, kleding met opdruk, of t-shirtjes binnenstebuiten. Dit komt doordat je gemakkelijk extra kreuken in de chino broek kan strijken als je het niet eerst doet.


Trek de zakken binnenste buiten en strijk . Moet je een broek binnenstebuiten strijken en hoe warm mag dat ding zijn. Oh en mag ik gewoon kraanwater in het reservoir doen, of bevat dat . Strepen in je kleren door strijken? Ik heb af en toe met strijken dat er dan witte strepen op mijn kleren. Was je de broeken binnenstebuiten?


Met een extra stoomstoot worden ze goed glad. Kledingstukken van fluweel, kunstleer, wol, acryl of corduroy kun je ook het beste binnenstebuiten strijken, met .

Toevoeging: In plaats van tobben met de doek, kan je de broek binnenstebuiten strijken en als ie strak is pas de buitenkant persen met . Broeken waarin je geen vouw wilt strijken leg je daarna op de naad met de voorkant naar. Breng de kleding in model en strijk ze linksom (= binnenste buiten). Het is verstandig om t-shirts met opdruk binnenstebuiten te strijken, zodat de opdruk. Leg een broekspijp op de strijkplank, strijk hem glad en strijk de voor en .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel