Autoruit ontdooier spray

Voor een heldere voorruit gebruik je deze Kruidvat Ruitontdooier Spray. De ruitontdooier is ook geschikt voor zijspiegels en berschermt tegen herbevriezing. Ina schrijft: 'Tweederde alcohol en eenderde water in een spuitbus en spray maar. Een goed alternatief voor de ontdooispray?


Wat een niet te kloppen idee is indien je wat later op de weg gaat je auto stratigisch parkeren op een plaats waar de zon op je auto zal schijnen. Het ijsvrij maken van je autoruiten blijft een vervelend klusje maar wel noodzakelijk! Dit hoef je alleen op je autoruit de sprayen en het ijs verdwijnt als .

In onderstaande video is te zien hoe een mengeling van water (⅓) en ontsmettingsalcohol (⅔) perfect is om je autoruit te laten ontdooien. Deze pagina toont Hema huismerk autoruit ontdooier folder aanbieding bij Hema - details. Zoek naar of meer aanbiedingen met spray.


We weten dat je 's ochtends wel meer te doen hebt, dus zijn we op zoek gegaan naar de beste tip om je autoruit snel te ontdooien. Van het schoonmaken van autoruiten tot het verwijderen van harsplekken. Je kunt zelf antivries ruitenspray voor de ruitensproeier van je auto maken. Heet water, krabben, antivriesspray, een scherm voor je ruiten: er zijn tal van.


Gebruik vooral geen water om je ruiten te ontdooien. Menno Kuipers van Kwik Fit adviseert om verder niet aan je autoruit te gaan zitten.

Ik heb alleen een spuitbus om de autoruit mee te ontdooien in de ochtend. Ik heb zo'n spray geha voor als je ruiten bevroren waren.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel