Stacaravan poetsen

Onze stacaravan is aan één kant weer helemaal groen, ik krijg het er wel af. Buitenkant laten schoonmakenberichtenjuli 2015Schoonmaken met 123berichtenjuli 2009Caravan wassen. Het reinigen van de caravan - Caravans. Maar hoe compact een caravan of camper ook is, het professioneel reinigen en poetsen ervan is nog een hele klus.


Het vraagt bovendien veel kennis en . Laat uw camper of caravan bij een van de FOCWA Caravan Camperpoetsbedrijven weer in nieuwstaat brengen door deze te laten poetsen. Heeft u een aluminium stacaravan die u lekker wilt poetsen en in de was ze.

Naast het professioneel reinigen van boten en plezierjachten kunt u bij ons ook terecht voor het schoonmaken en poetsen van uw caravan of stacaravan. Kijk Uit - Veilig op vakantie met de Caravan - Duration: 5:00. Ook kunt u uw hele caravan of camper machinaal laten poetsen. Hierdoor krijgt het de glans weer terug en is het beschermd tegen weersinvloeden en aanslag. In deze tien stappen bereid jij je camper of caravan voor op het volgende kampeeravontuur.


Na een heerlijke vakantie wilt u uw voertuig weer schoon en fris laten stallen. Bekijk onze aanbod en wie weet tot snel.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel