Ossengalzeep

Om de ossengalzeep als waskrachtversterker te gebruiken voeg je het toe aan het wasmiddel dat je normaal gebruikt. Beckmann Ossengalzeep verwijdert . Ossengalzeep is een schoonmaakmiddel bestaande uit zeep en runder-gal.

Ossengal, de gal, afscheiding van de galblaas en lever van ossen, is van oudsher . Ossengalzeep gebruikt de kracht van pure zeep en Natuurlijke Ossengal, een middel dat al meer dan 1jaar geleden werd ontdekt. Beckmann Ossengalzeep verwijdert zelfs vlekken uit banken, bekleding en tapijten zonder weefsels aan te tasten. De gemiddelde huisvrouw krijgt diverse keren te maken met vlekken in kledingstukken.

Dit is niet altijd even makkelijk op te lossen en bovendien zijn er veel . Een natuurlijke zeep met zeep en ossengal. Superhandig voor gezinnen met kleine kinderen die alles vies . Ossengalzeep is een middeltje op basis van pure zeep en ossengal. Het is een al lang bestaand dieptereiniger om vooral vet-,vruchten-, wijn-, chocolade- en . Ossengalzeep de kleding van hun kinderen weer zo goed schoon krijgen”, zegt. Olga van Son, bedrijfsleidster van Siderius, de laatste zeepfabriek . Toegevoegd na minuten: alvast .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel