Cetaphil milde huidreiniger

Cetaphil Milde Huidreiniger 2ml. Cetaphil Milde Huidreiniger voor de droge, kwetsbare huid. Algemeen Cetaphil Milde Huidreiniger wordt goed getolereer hierdoor is het dan ook zeer geschik voor de reiniging van de kwetsbare en gevoelige huid.

Algemeen Cetaphil milde huidreiniger verwijdert vuil, vet en make-up zonder de huid te irriteren of uit te drogen of de ph-balans te verstoren. Cetaphil Milde Huidreiniger is zeer geschikt voor de kwetsbare en gevoelige huid. Door de specifieke samestelling maakt het afspoelen met water overbodig.


Koop nu Cetaphil Milde Huidreiniger bij ApotheekHui uw online apotheek.

Review – Cetaphil Restoraderm Voedende Huidreiniger. Sodium Lauroamphoacetate en Cocamide MEA. Voor de droge gevoelige, psoriasis of rosacea gevoelige huid. Milde lotion maakt eventueel afspoelen met water overbodig; Respecteert de PH waarde van de . Eigenschappen: Cetaphil milde huidreiniger is een zeepvrije, milde reiniger, aanbevolen voor alle huidtypes, in het bijzonder voor de droge en gevoelige huid. De juiste prijs voor een Cetaphil Milde Huidreiniger 460ml vind en vergelijk je op KIESKEURIG.


Cetaphil Milde huidreiniger Vloeibaar 200ml. Cetaphil Huidreiniger Vloeibaar 460ml. Cetaphil Milde huidreinigingslotion 200ml.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel