Caravan wax zetten

De caravan was ik meestal gewoon met een zachte borstel met steel. Wie regelmatig wast,heeft geen wax nodig, je krijgt er alleen maar . Hierna goed afspoelen en in de Superwax UV zetten of met Flash caravanwax. De caravan dient echter eerst 'zomerklaar' te worden gemaakt.


Wanden van glad aluminium of kunststof wanden laten zich het gemakkelijkst in de was zetten. Flash 1caravanwax die ook zwarte strepen kan verwijderen en gelijk in de vaste was zet en niet wit. Ideaal middel voor het schoonmaken van uw camper of caravan.


Reinigt en in de was zetten in één. Dé caravan en kampeerspecialist van Zuidwest Nederland! Als je tot x per jaar de caravan in deze wax zet; blijft de oppervlakte van de gelcoat gesloten en ziet de. Wel direct daarna in de was zetten, liefst drielagen! In de was zetten hoeft dan eigenlijk niet meer.


Wij poetsen de caravan gewoon met Turtle Wax en de zwarte strepen halen we weg met . Je kunt ook proberen de camper met de hand in de wax te zetten maar daar ga je wel spierpijn van.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel