Reinigingsklasse harde vloeren b

Let dan vooral op de reinigingsklasse voor harde vloeren. Stofzuigers voor harde vloeren hebben hier speciale mondstukken voor. A-G), reinigingsklasse op tapijt en harde vloeren, volume en.

Voor een hygiënisch schone harde vloer kiest u voor een stofzuiger uit de hardevloerreinigingsklasse C of hoger (A of B). Tapijtvloer, harde vloer, dierenharen of grote oppervlakken, Siemens biedt een grote collectie . Ook kun je aflezen hoeveel stof de stofzuiger op tapijt of op harde vloeren opneemt. Dit wordt berekend aan de hand van onder andere het energieverbruik en de reinigingsklasse.

Het rechter icoontje is voor harde vloeren en de linker voor tapijt. Stofopname op harde vloeren is minstens. De energieklasse is minstens klasse G. De hoogste prestatieklasse is energieklasse A. Er zijn klassen van A tot en met G voor de zuigprestaties op tapijt en harde vloeren.


Na keer heen en weer bewegen moet minimaal van het stof van tapijt . Reinigingsklasse op harde vloeren met A. Met één blik op het energielabel is alles inzichtelijk, zoals de energie-efficiëntieklasse (A-G), de reinigingsklasse op tapijt en harde vloeren, het geluidsniveau . Het minimum ontstoffen van op harde vloeren.

A aan voor harde vloeren, dit betekent de beste reinigingsklasse volgens het energielabel. Dit product heeft de hoogste reinigingsklasse op harde vloeren. Stofuitstootklasse: A; Reinigingsklasse voor tapijt: C; Reinigingsklasse voor harde vloeren: B .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel