Citronella allesreiniger

Jumbo Citronella is een echte allesreiniger. Het is geschikt voor alle soorten oppervlaktes en voorwerpen. Het kan verdund en onverdund gebruikt worden en . Hoi Wie van jullie gebruikt weleens citronella allesreiniger en wat maken jullie ermee schoon. Ik gebruik vaak Citronella schoonmaakmiddel. Zit in zo'n witte fles, is goedkoop en het is de allesreiniger met de lekkerste geur.


Jumbo of action heeeeeerlijke geur en goedkoop en verder?

Hoe maken jullie de binnenkant van de wc . Let op: je gebruikt een verouderde browser. Tricel Citronella is een multifunctioneel, synthetisch reinigingsmiddel. Je kunt het middel gebruiken voor bijvoorbeeld het reinigen van . Een half kopje (60ml) in een emmer water.


Hardnekkig vuil verwijderen met onverdunde Citronella. RIO Citronella allesreiniger met javaanse olie. Gebruik: Voeg een half kopje (ml) RIO Citronella toe aan uw . Mamito allesreiniger is concentreer en heeft een krachtige reiniging.

De allesreiniger is op basis van citronella olie en verwijdert vuil en vet zo in een . Relevant geïdentificeerd gebruik van de stof of het mengsel en . Citronella allesreiniger is een alleskunnen in schoonmaakland. Citronella is een sterke ontvetter met een heerlijke citroengeur. Vind hier alle informatie over CITRONELLA Allesreiniger. Een compleet overzicht van alle aanbiedingen van supermarkten vindt u op . Rio Citronella allesreiniger , fles liter in de aanbieding bij Deen in week 03-2015.


Productinformatie over Allesreiniger Citronella - VERP. CITRONELLA ALLESREINIGER LTR Citronella allesreiniger zorgt voor een perfecte hygiëne in het hele huis. Verfrist elke ruimte met een heerlijke geur.


Bestel nu in webshop Bidvest Deli XL: Zone allesreiniger met citronella reinigt uiterst snel en efficiënt waterbestendige oppervlakken. Allesreinigers kunnen schadelijke stoffen bevatten. Maar als je op het Europees Ecolabel let, valt de milieuschade vaak mee.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Schoonmaakschema voorbeeld excel

Gordijnrail buigapparaat