Blanke boenwas gamma

Maak kennis met de unieke collectie van extra matte krijtverf met een klassiek Engelse uitstraling: GAMMA WoodWall. Geef uw huis de ultieme cottagesfeer . GAMMA WoodWall krijtverf is een krijtmatte dekkende verf op waterbasis.

Krijtverf kan worden toegepast op meubels, accessoires en muren. Voor Viva la Vintage ging ik aan de slag met Gamma krijtverf. Deze verfsoort geeft een extra mat en poederachtig effect en ik knapte daarmee . Meubelwas of boenwas als terpentijnwas, briwax, kalkwas, vloeibare was, bijenwas, paraffinewas en al het andere om uw meubels mee te onderhouden uit .

Abbondanza kleurloze blanke boenwas - Clear Wax is een transparante boenwas om houtwerk te beschermen en te onderhouden, of om een laag krijtverf af te . Ik wil een oude kast in de krijtverf gaan zetten maar de kast is jaren behandeld met boenwas(zoals ze vroeger deden)Ik heb hem nu 32jaar en zette hem wel . HG zoals ze te koop zijn bij de Gamma, bevatten nafta. Onderhoudsmiddelen antiekwas,Boenwas, waterbeits, meubel en Hardwax olie. Parketwas vloeibaar Osmo blanke vloeibare was. In deze rubriek ziet u ons gamma van diversen houtvulmiddelen.


Om lang van je meubelen te kunnen blijven genieten, moet je ze goed onderhouden. Natuurlijk heeft KARWEI alles in huis om je daarbij te helpen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gordijnen haken patroon gratis

Gordijnrail buigapparaat

Schoonmaakschema voorbeeld excel